This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Artikel BBC

//Artikel BBC

Wednesday Meeting BBC ETS Bandung : “Being Crazy with Spaghetti”

By |July 19th, 2018|Artikel BBC, Blog, Kegiatan BBC|

at BBC ETS Antapani Bandung On 9TH May 2018, we had a wedneday meeting which is our monthly activity. It’s always fun for the me to join it. We had a cooking class, and we cooked Spaghetti. Yah.. almost everybody knows that food, it’s really famous. We had two teams competing each other to cook [...]

How to Greet Other People!!!

By |July 17th, 2018|Artikel BBC|

Hai, semuanyaaaa!!!! How was your first day at school???  Menyenangkan sekali bertemu kembali dengan teman-teman sekolah yaaa... Mungkin ada beberapa wajah baru? Sudah kenalan dengan mereka? Sudahkah menyapa teman-teman lama kalian? Hari ini belajar cara menyapa orang lain dalam Bahasa Inggris yuk! Cekidot! Menyapa Orang Lain Dalam Bahasa Inggris, kita bisa menggunakan beberapa frasa atau [...]

Sunday Meeting BBC-ETS Pondok Gede Be A Chef Junior for One Day at Domino’s Pizza Pondok Gede

By |July 17th, 2018|Artikel BBC, Kegiatan BBC|

BBC-ETS Pondok Gede just held a Sunday Meeting at Domino’s Pizza Pondok Gede on July 14th 2018. The activity took a topic “Be A Chef Junior For One Day”. BBC-ETS Pondok Gede as an organizer cooperated with Domino’s Pizza to hold this great activity. The students were taught to be a pizza maker. They were [...]

Upps .. Masih pakai Bahasa Inggris yang salah?

By |July 17th, 2018|Artikel BBC, Blog|

Kali ini, BBC-ETS mau share ke teman- teman yang sedang belajar bahasa Inggris nih. Mungkin ada yang sudah tahu atau mungkin belum tau beberapa kata dalam bahasa Inggris yang masih salah digunakan. Waaahhh apa aja itu ??? let's check it out ....... 1. "Thanks Before" Kalo kita orang indo asli sih pasti ngerti kalo kata [...]

Internet

By |July 11th, 2018|Artikel BBC, Blog|

  Nowadays, Internet has spread widely in Indonesia. Internet is so easy to access. But, talking about Internet there will be advantages and disadvantages of the Internet. There are so many advantages by using Internet, for example we can find any kinds of information that we need. For students Internet is very useful to help [...]

Keeping Skin Healthy and Beautiful, Do Not Expensive!

By |July 11th, 2018|Artikel BBC, Blog|

Many women are willing to do anything to get healthy and beautiful skin. Not infrequently they are happy to pay big to keep her skin healthy and beautiful. This phenomenon can be seen in women today. They spent more time in places of beauty for beauty care for to stay awake. Pinch ourselves had been [...]

Technology For Teens, Good or Bad?

By |July 11th, 2018|Artikel BBC, Blog|

Technology, today became one of the elements in the earth’s that grows very fast. Technology in this context, is information and communication. We, as modern human, at this time is no wonder anymore when seeing people using mobile phones wherever they are. In taxis, markets, houses, and even when driving, people still use of their [...]

Situational English Program (SEP 2018)

By |June 7th, 2018|Artikel BBC, Berita BBC|

Bahasa Inggris adalah bahasa yang sangat penting untuk dipelajari dan dikuasai, karena disamping sebagai bahasa Internasional, ternyata bahasa inggris banyak digunakan untuk menjelaskan informasi dan kegunaan sebuah produk di era serba digital saat ini. Di samping itu, perkembangan moralitas dan pembentukan karakter di kalangan generasi muda pada masa sekarang ini adalah merupakan masalah serius yang [...]

Character Development Program (CDP 2018)

By |June 4th, 2018|Artikel BBC|

BBC-ETS merupakan lembaga besar yang senantiasa berkiprah dalam mendukung program-program pemerintah terutama dalam meningkatkan kemampuan bahasa Inggris. Sebagaimana mestinya dan merupakan kewajiban sebuah lembaga dalam memberikan sumbangsih terhadap masyarakat dalam mencerdaskan kehidupan bangsa. Sebagai salah satu program peningkatan bahasa Inggris kepada masyarakat terutama lingkungan pendidikan, BBC-ETS mengadakan kegiatan yang bertajuk “Character Development Program” dengan tema [...]

BBC ACTIONS 2017 ~ Splashing Your Talents

By |November 23rd, 2017|Artikel BBC, Berita BBC, Kegiatan BBC|

Minggu, 20 November 2017 bertempat di Water Kingdom Mekarsari, sekitar 600 peserta yang berasal dari siswa/siswi BBC-ETS di seluruh Jadetabek mengikuti kegiatan tahunan yakni BBC ACTIONS 2017. BBC ACTIONS tahun ini mengangkat tema splashing your talents, karena kegiatan- kegiatan yang dikompetisikan mostly berasal co-curriculair seperti, speech contest, short drama, news anchor, story telling, dll. Acara dimulai dengan [...]