This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Blog

/Blog

Outdoor Class : “Visiting a Book Store”

By |July 27th, 2018|Artikel BBC, Blog, Kegiatan BBC|

at Gramedia Book Store Bandung Hello Everyone!!! I’d like to share something that I like to do to you all :D.. I do love reading. Reading story book, novel, comic, science and so on. For me, book has become one of my favorite thing in my daily life. I think, we are all agree that [...]

BBC Depok 1 Goes To Kota Tua

By |July 24th, 2018|Artikel BBC, Blog, Kegiatan BBC|

BBC adalah lembaga kursus Bahasa Inggris yang memiliki berbagai macam kegiatan baik diluar kelas maupun didalam kelas. Selain itu, BBC juga memiliki kegiatan intrakurikuler dan ekstrakurikuler. Kegiatan intrakurikuler ini bisa diikuti oelh seluruh siswa BBC baik didalam kelas maupun didalam kelas. Sedangkan kegiatan ekstrakurikuler dapat diikuti siswa BBC diluar jam belajar mereka masing-masing. Salah satu [...]

Raih Sejuta Prestasi dengan Belajar Bahasa Inggris di BBC-ETS

By |July 23rd, 2018|Artikel BBC, Berita BBC, Blog|

Mengapa harus belajar bahasa inggris ....????? Pertanyaan ini sering kali muncul dalam benak para orangtua saat ingin mengkursuskan bahasa inggris anaknya. Dan banyak siswa/siswi baik tingkat SD s.d SMA kurang percaya diri untuk ikut lomba yang berkaitan dengan bahasa inggris. Padahal di era global sekarang ini bahasa inggris merupakan salah satu komponen penting. Penting ???? [...]

Spelling in BBC

By |July 20th, 2018|Kegiatan BBC|

Hi, guys! BBC has an extra-curricular activity which is FUN and EFFECTIVE in learning English!! What’s THAT?? Yups.. That’s “Spelling Program”. What is Spelling Program? Spelling Program is one of the extra-curricular activities in BBC which has “fun learning English” concept. Spelling is very important because it is one of the basic parts in learning [...]

Wednesday Meeting BBC ETS Bandung : “Being Crazy with Spaghetti”

By |July 19th, 2018|Artikel BBC, Blog, Kegiatan BBC|

at BBC ETS Antapani Bandung On 9TH May 2018, we had a wedneday meeting which is our monthly activity. It’s always fun for the me to join it. We had a cooking class, and we cooked Spaghetti. Yah.. almost everybody knows that food, it’s really famous. We had two teams competing each other to cook [...]

How to Greet Other People!!!

By |July 17th, 2018|Artikel BBC|

Hai, semuanyaaaa!!!! How was your first day at school???  Menyenangkan sekali bertemu kembali dengan teman-teman sekolah yaaa... Mungkin ada beberapa wajah baru? Sudah kenalan dengan mereka? Sudahkah menyapa teman-teman lama kalian? Hari ini belajar cara menyapa orang lain dalam Bahasa Inggris yuk! Cekidot! Menyapa Orang Lain Dalam Bahasa Inggris, kita bisa menggunakan beberapa frasa atau [...]

Sunday Meeting BBC-ETS Pondok Gede Be A Chef Junior for One Day at Domino’s Pizza Pondok Gede

By |July 17th, 2018|Artikel BBC, Kegiatan BBC|

BBC-ETS Pondok Gede just held a Sunday Meeting at Domino’s Pizza Pondok Gede on July 14th 2018. The activity took a topic “Be A Chef Junior For One Day”. BBC-ETS Pondok Gede as an organizer cooperated with Domino’s Pizza to hold this great activity. The students were taught to be a pizza maker. They were [...]

Upps .. Masih pakai Bahasa Inggris yang salah?

By |July 17th, 2018|Artikel BBC, Blog|

Kali ini, BBC-ETS mau share ke teman- teman yang sedang belajar bahasa Inggris nih. Mungkin ada yang sudah tahu atau mungkin belum tau beberapa kata dalam bahasa Inggris yang masih salah digunakan. Waaahhh apa aja itu ??? let's check it out ....... 1. "Thanks Before" Kalo kita orang indo asli sih pasti ngerti kalo kata [...]

BAHASA INGGRIS UNTUK SEKOLAH

By |July 16th, 2018|Blog|

  BBC-ETS, Build Better Communication, adalah penyedia jasa pelatihan bahasa Inggris yang memiliki misi untuk memberikan pelatihan bahasa Inggris terbaik bagi rakyat Indonesia sehingga dapat berkomunikasi secara global. Didirikan tahun 1980, BBC-ETS didukung oleh praktisi pengajaran bahasa Inggris yang professional untuk memberi pelayanan terbaik kepada para pelanggan dan masyarakat. Melalui berbagai program unggulan, BBC-ETS telah [...]

Internet

By |July 11th, 2018|Artikel BBC, Blog|

  Nowadays, Internet has spread widely in Indonesia. Internet is so easy to access. But, talking about Internet there will be advantages and disadvantages of the Internet. There are so many advantages by using Internet, for example we can find any kinds of information that we need. For students Internet is very useful to help [...]